ELJÖTT A HŐSÖK IDEJE!

Ismerd meg céljainkat és ha
egyetértesz törekvéseinkkel csatlakozz
hozzánk, légy Te is naphős!

TOVÁBB
Azaz egy fenntartható és jobb világért harcolunk! Környezetkímélő rendszereink és szolgáltatásaink kikövezik az utat a jövő „nap-generációja” számára.

A napenergia neked is jár és a mi feladatunk elérhetővé tenni. A Solar Hero Zrt. a legkorszerűbb innovációkkal, folyamatos fejlesztésekkel egy jobb világért dolgozik, ahol a napelemek segítségével folyamatosan csökkentjük ügyfeleink energiaköltségeit. Két évtizeden át tartós rezsimentességet biztosítunk.

Mit képviselnek a „HEROK” a világban?

Eredetileg a nevünkben szereplő „Hero” azaz „hős” szó az ókori görög ἥρως-ból (hērōs) származik, aminek a jelentése: „védő” vagy „védelmező”. Tehát olyan valakiről szól, aki felelősséget érez és vállal mások iránt. Ez a képességünk segít minket a napenergia elterjedésében, a Föld megóvásában, illetve a harmónia és a béke megteremtésében. Szuperképességünket nem lehetett könnyen megszerezni, olyan kihívások és próbák révén érdemeltük ki, amelyekkel egy hős szükségszerűen találkozik az útján. Tehát minden termékünk és szolgáltatásunk azt a célt szolgálja, hogy neked tiszta és ingyenes energiaforrást szállíthassunk.

Az alábbi videóban megismerheted munkánkat, hogyan alakítunk át egy 300 m2-es családi házat teljesen önellátóvá.

14 kWp LAPOS TETŐRE

Összesen 60.000 Ft megtakarítás a villany és fűtésszámlából!

0 Ft ENERGIAKÖLTSÉG

300m2 teljesen ingyen hűtve, fűtve, medencével, 0 Ft villanyszámlával.

Ebben a videóban egy cég energiaellátását biztosítjuk 100%-ban napelemekkel. Milyen előnyökkel jár, ha ingyen van az energia?

CSÖKKEN AZ ELŐÁLLÍTÁSI ÁR

Havi szinten 250.000 Ft villanyszámla éves szinten 3.000.000 Ft megtakarítást eredményez!

VERSENYKÉPESEBB A TERMÉK

Változatlan minőség mellett olcsóbb lesz az ára az előállított termékeknek. A konkurencia vagy Te kapcsolsz előbb napelemekre?

Visszahívást kérek

  • Visszahívás kérése
  • Ügyintéző kapcsolása
  • Ajánlatkérés
Kijelentem, hogy az  adatkezelési tájékoztatót  megismertem és azt elfogadom.

Hamarosan jelentkezünk!

FRISSÍTÉS