B E T Ö L T É S

MIÉRT FEJLESZTETTÜNK SAJÁT NAPELEMET?

Évek óta keressük a legjobb napelemet de mindig csak ígéretet kaptunk a minőségre. Rájöttünk, hogy csak a saját termékünktől várhatjuk el azt, amit az Ügyfeleinknek nyújtani akarunk. Így született meg a HERO® BLACK széria.

SAJÁT TERVEZÉS

A tervezés alapja a legjobb minőség és a legújabb technológiák ötvözése volt. Mindenből a legjobbat rendeltük, hogy neked többet adhassunk, hiszen napelemet egy életre választunk.
 

ÖRÖMMEL GYÁRTVA

Minket nem a haszon maximalizálás inspirált amikor saját fejlesztésbe kezdtünk. Elsődleges célunk, hogy Megrendelőink és Mi is örömünket lássuk a termékeinkben. Csak így tudunk maradandót alkotni…

MAGAS EU MINŐSÉG

Mivel mindent Kínában gyártanak, így csak a Megrendelő igényei határozzák meg az elkészült terméket. Az általunk támasztott követelmények a legmagasabb EU minőségi szabvány szerint lettek meghatározva.

EGYEDI SZUPERKÉPESSÉGEK

„A” OSZTÁLYÚ CELLA MINŐSÍTÉS

Pulse Inner
Pulses

12 BUSBAR (VEZETŐSZÁL)

Pulse Inner
Pulses

ÚJ GENERÁCIÓS N-TYPE CELLA

Pulse Inner
Pulses

„MIKROREPEDÉS” ÁLLÓ TECHNOLÓGIA

Pulse Inner
Pulses
Play Button

KÉRJ AJÁNLATOT 1 PERC ALATT!

Gyors ajánlatkérés új Hero® napelemünkkel, egyedi ajánlat páratlan minőség és műszaki tartalom. Ne válassz átlagos napelemet, legyen egyedi és nívós rendszered elérhető áron. Most 25 év teljeskörű garanciával!

MŰSZAKI ADATLAP LETÖLTÉSE

HERO.PAN FÁJL LETÖLTÉSE

MIT JELENT AZ „A” CELLA MINŐSÍTÉS?

Szabadszemmel nem látható a különbség! Ezért teszteljük „EL” Electroluminescence eljárással.

A cellák mikrorepedései komoly problémát jelentenek a napelem ágazatnak. A szilikoncella anyagának gyengesége miatt a nem megfelelően végzett mozgatás következtében repedezettség léphet fel a modul gyártása, szállítása és beszerelése során, és ez jelentős mértékben csökkenti a modul kimenőteljesítményét már a telepítés előtt.

Visszahívást kérek

  • Visszahívás kérése
  • Ügyintéző kapcsolása
  • Ajánlatkérés
Kijelentem, hogy az  adatkezelési tájékoztatót  megismertem és azt elfogadom.

Hamarosan jelentkezünk!

FRISSÍTÉS